Gesamtsumme
Kostenfreie Lieferung ab einem Einkaufswert von 50,00 €
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Product image
Milka Zarte Momente Pralines Mix
99.99 €
In den Warenkorb

Milka – összetévesztethetetlenül lágy íz

A Milka neve két legfontosabb összetevőjének szóösszetételéből, a német tej (milch) és kakaó (kakao) szavakból származik. A Milka alpesi tej felhasználásávál készült tejcsokoládét a különleges lágysága teszi összetévesztethetetlenné. Annak érdekében, hogy a Milka mindig egyformán finom legyen, csak magas minőségű összetevőket használunk.

100 % alpesi tej felhasználásával 

A Milka egy tradicionális termék, ezért tejcsokoládéink készítéséhez több mint 100 éve kizárólag alpesi régióból származó tejet használunk. Minden liter tejnél, amely beszállítóinktól érkezik, meggyőződünk arról, hogy 100 százalékban az Alpok völgyeiből, magasan fekvő völgyeiből, vagy az Alpok előtereiből származik.

Mielőtt az alpesi tej a tejcsokoládénkba kerül, tejporrá és vajtisztaságú zsírrá dolgozzuk fel. Az eljárás mögött több tíz éves tapasztalat rejlik: már a csokoládégyártás úttörője, Philippe Suchard is tejport használt a tejcsokoládé készítéshez.

Válogatott összetevők, minden táblában

Minden tábla tejcsokoládé alapvető összetevője a kakaó, a tej/tejpor és a cukor. Ehhez jönnek a további hozzávalók, mint például a mogyoró.

Gyártósorainkon naponta több millió lágy, alpesi tej felhasználásávál készült Milka tejcsokoládét állítanak elő.
Hogy minden tábla tejcsokoládé egyformán finom legyen, egységes recept alapján, alaposan ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek el.
A gyártási folyamat során a különböző lépések pontos betartásának köszönhetően a tejből nyert összetevőket, mint a sovány tejport, a tejsavóport és a tejzsírt külön-külön adjuk hozzá, hogy a feldolgozás jól követhető és ellenőrízhető legyen.

Az van benne, amit ígér.

A pontos receptúra és az előállítási folyamat, ami a Milka alpesi tej felhasználásávál készült tejcsokoládéinkat olyan utánozhatatlanul lággyá teszi, generációk óta jól őrzött titok. A csomagoláson azonban feltüntetjük, hogy mit tartalmaz – úgy az összetevőket, mint a leggyakoribb allergéneket.
Tudjuk, hogy az allergiával küzdő embereknél egyes esetekben már a termékek nyomai is allergiás reakciókat válthatnak ki, ezért minden csomagoláson részletes lista található az összetevőkről.

Kövess minket!